Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

En İyi 10 Google Adsense Alternatifi

Google Adsense'den hesap almak bir hayli zorlaştı. Aldığınız hesaplar ise değişik nedenlerden dolayı kapanabilmekte. Her gün yüzlerce veya binlerce Adsense hesabı kapatılmakta. Peki Adsense'ye alternatif reklam ağı var mı? Tabiki var.  Kaliteli içerik ve iyi bir ziyaretçi kitlesi ile bu reklam ağları ile de para kazanabilirsiz.

İşte en iyi 10 Adsense alternatifi:

10. Amazon Associates

Amazon dünyanın en büyük online alışveriş sitesi. Satış ortaklığı kapsamında website sahiplerini kabul etmekte. Tıklama ve gösterim başına para kazanamazsınız fakat websiteniz üzerinden verdiğiniz bağlantılar ile yönlendirdiğiniz ve alışverişle sonuçlanan her bir işlem için komisyon alirsiniz. Satış işinde iyiyseniz çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.  Öyle ki, Adsense'den bir ayda kazandığınızı bir günde kazanmanız mümkün.

9. Yllix Media

Hızlı ve kolay onay alabileceğiniz bir reklam ağıdır. PopUp reklamlar, mobil reklamlar, banner reklam ve tam sayfa reklamlar yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Yeni başlayanlar için iyi bir seçenektir.

8. Revenue Hits

Banner, Pop Under, tıklanabilir düğmeler vb. reklam seçenekleri mevcuttur.  NET 30 sistemi ile ödeme yapmaktadır. Paypal ve Payooner ile ödemelerinizi alabilirsiniz. Son bir kaç yılın güçlü reklam ağları arasındadır. Denemenizde fayda var.

7. Adversal

Adversal, Adsense için iyi bir alternatiftir. PopUp ve banner reklam seçenekleri mevcuttur. Paypal ile ödeme yapmaktadır. Ayda 50 bin sayfa gösteriminiz varsa güzel paralar kazanabilirsiniz.

6. Chitika

Chitika, Adsense benzeri iyi bir reklam ağıdır. Banner reklam seçenekleri mevcuttur. Reklamlarınızı özelleştirmenize izin verir. Minimum ödeme tutarı 10 USD'dir. Paypal için bu tutar minimum 50 USD'dir. Onay almak hızlı ve kolaydır.

5. PopCash

PopAds reklamları ile para kazanmak isteyenler için iyi bir reklam ağıdır. Mobil kullanıcıları için mobil site uyumludur. Bütün ülkelerin gösterimini saymaktadır. Paypal, Payza ve Paxum ile ödeme seçenekleri vardır. Ödemeleriniz 24 - 48 saat içerisinde yapılır.

4. Infolinks

Infolinks, dünyanın en büyük para kazanma ağlarından biridir. 128 ülkede 200 binden fazla yayıncısı mevcuttur. Belirli diller ile hazırlanan sitelere reklam vermektedir. Ayrıca belirli ülkelerin gösterimini saymaktadır. Ödeme seçeneği geniştir. Facebook, Amazon, Ebay, Ali Express, Pizza Hut, TripAdvisor, Hyundai vb. gibi önde gelen firmalar ile çalışmaktadır.

3. Media.net

Adsense benzeri bir reklam ağı arıyorsanız Yahoo ve Bing ortak reklam ağı olan Media. net tam size göre. Fakat onay almak oldukça zor. Kaliteli ve çok iyi hiti olan bir websiteniz yoksa yayıncı olamazsınız.

2. PopAds

Pop Under reklam ağıdır. Fiyatlar tatminkar olmakla birlikte bütün ülkelerin gösterimini saymaktadır. Onay alması ve reklam yerleştirmesi kolaydır. 5 USD için dahi ödeme yapmaktadır.

1. PropellerAds Media

2011 yılında kurulan reklam ağı hızlı ve kısa bir sürede en büyük reklam ağlarından biri haline gelmiştir. Eğlence, film, oyun vb. site sahibi iseniz Adsense'den daha fazla para kazanabilirsiniz. NET 30 sistemi ile ödeme yapmaktadır.

NOT: Sizlerde kullanmış olduğunuz ve önermek istediğiniz reklam ağlarını yorum olarak yazabilirseniz, okuyucularımıza daha geniş bir seçenek sunmuş oluruz.

Herkese bol kazançlar. . .

Yorum Gönder

1 Yorumlar