Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

AddMeFast Hakkında


Bu site tamamen "Siz başkalarının istediklerini yapın onlarda sizinkini yapsın" temeline dayanmaktadır. Yani siz gidip örneğin bir kişinin facebook sayfasını beğenirsiniz karşılığında puan kazanırsınız ve o puanla sizde ister facebook sayfası beğendirtir isterseniz twitter takipçisi kazandırırsınız.

Tek tek AddMeFast ile yapabilecekleriniz hakkında konuşmak yerine genel olarak mantığını çıkarmak gerekirse aslında kastığınız bütün facebook sayfanızı beğendirme, twitter takipçi kazanma gibi işlemler doğal olmayan bir yol olduğundan istemediğiniz ülkelerden insanlar veya robot hesaplar çoğunlukta olacağından aktif bir sosyal medya etkinliği beklememelisiniz. Aynı zamanda aslında bütün her yerde bulunan AddMeFast ile gelen hit Organik mi ? sorusuna kısa bir cevap verelim HAYIR DEĞİL. Google artık size farklı ip'lerden mi hit geliyor diye değilde gelen ziyaretlerde sitede dolaşma süresine bakıyor. Öncelikle AddMeFastte bu süre en fazla 4 civarındadır ve gelen hit tamamen AddMeFast.com referanslı olduğundan açıkçası hiç bir yararı olmaz aksine zararı olur !

Bu siteyi size önerimiz asla sitenize hit çekmek veya sosyal medya ağlarınızı güçlendirmek için uğraşmayın çünkü boşa emek ve puan kaybı yaşarsınız. Ancak şunu yapabiliriz örneğin bir youtube adsense üyeliği almak istiyoruz bir video yükleyip anında AddMeFast puanlarımızı youtube videomuzun izlenmesi için kullanıp hemen bir adsense hesabı alabilir yada istediğimiz youtube videosunun izlenme sayısını arttırabiliriz.
Eğer bu siteyi kullanıyorsak ve gerçekten puan kasmak istiyorsak size Uzman Editör ekibi olarak bir önerimiz öncelikle akşam uyumadan önce bilgisayarınızı açık bırakın ve aşağıdaki videomuzda bütün işlemleri tek tek uygulayın.

Videomuzda gerekli bilgileri verdik bu sayede siz bilgisayarla uğraşmadan AddMeFast üyeliğinizde otomatik olarak puan birikecektir. Aynı zamanda size bir önerim girdiğiniz işlemlerin CPC'lerini 2, 3 gibi bir değer girin özellikle gece bu tarz puanlar daha fazla ziyaretçi sağlıyor ve aynı işlemi gördüğünden geçte olsa fazla puan vermenin anlamının olduğunu düşünmüyorum.

Addmefast ile neler yapılabilir;

Facebook - sayfa beğendirme,
Facebook - durum link vb. paylaşım,
Facebook - sayfaya abone çekme,
Facebook - post ID beğendirme,
Google Plus - çerçevelere ekleme çerçeveletme
Google Plus - +1 (artı bir) verdirme,
SoundCloud - takipçi edinme,
SoundCloud - müzik dinlenme sayısını artırma,
Web Sitesi - organik ziyaretçi ile hit elde etme,
Twitter - takipçi arttırma,
Twitter - karşı kanala tweet paylaştırma,
Twitter - retweet,
Twitter - link favori yaptırma,
YouTube - video izlenme sayısını yükseltme,
YouTube - kanala abone ettirme,
YouTube - video beğendirme ve hergün eklenen yeni özellikler.

Addmefast ne işe yarar;
Sitede bulunan uygulamalar sayfasından örneğin; başka bir üyenin facebook sayfasını beğenme karşılığı yada üyenin web sitesini gezme karşılığı kredi kazanabilir ve kazandığınız kredi karşılığı diğer üyelere örneğin; youtube videonuzu izletebilirsiniz, kısacası addmefast milyonlarca kullanıcısı olan karşılıklı sosyal (sanal) ağ dayanışma sistemidir.

Üyelik hesabı açma Türkçe anlatım;
Makalenin başında vermiş olduğum link adresine tıklayın ve açılan sitedeki sayfanın sonunda bulunan Try For FREE Now butonuna basın,
Açılan sayfadaki Your Email: yazan kısmın karşısına kullanmakta olduğunuz e-mail adresinizi yazın,
Password: yazan alana kullanmak istediğiniz şifreyi girin ve bir alt kutucuktaki Re-password: yazan kısma yine aynı Password: alanına girmiş olduğunuz kullanmak istediğiniz şifreyi yazın,
Son olarak Security Check: karşısındaki güvenlik kodunu bir yan kutucuğa girin ve Sign Up butonuna tıklayın,
İşleminiz bitti ise Your Email: alanına girmiş olduğunuz e-mail adresinizi açın ve mail'inize gelen aktivasyon linkine tıklayın.

Fazla kredi kazanma;
Twitter, facebook ve google plus (gmail) bu üç sitede fazla kredi kazanmak istiyorsanız birer adet üyeliğiniz olmalıdır.

Nasıl kredi kazanılır detaylı anlatım;
Hesabınıza giriş yaptığınızda sol menüde duran Free Points yani ücretsiz kredi seçeneğinin altındaki tüm linkler ile kredi kazanabilirsiniz, örneğin Twitter Followers seçeneğine tıkladığınızda karşınıza başkalarına ait twitter hesaplarının geldiğini göreceksiniz bu hesapların altında duran Follow yani takip et butonlarına tıklayarak kredi elde edebilirsiniz, tabi bu işleminizi gerçekleştirirken Twitter hesabınızın açık olması gerekir, aksi takdirde error hatası ile karşılaşır ve kredi kazanamazsınız, aynı işlem facebook vb. uygulamalar içinde geçerlidir, umarım gösterdiğim örnek sistemi anlamanız için yeterli rehberlik etmiştir, ayrıca forum, blog vb. sitelerde rast geldiğiniz bot, hack, hile programı indir otomatik puan kazan gibi yalanlara kanmayın.

Kazanılan kredileri kullanma;
Üye girişi yaptığınızda sol menüde duran Add Site/Page butonuna tıklayın, Type kısmından kullanmak istediğiniz uygulamayı seçin ve altına seçtiğiniz örneğin; facebook beğendirme seçtiniz o zaman Title kısmına sayfa adını bir altında bulunan kutucuğa sayfanızın adresini yapıştırın, sayfanın en sonunda bulunan CPC'nin anlamı ise örneğin bir kişi sitenizi ziyaret ettiğinde kredinizden düşecek miktarı belirlemenize olanak sağlayan hizmettir, bu alana en az 2 en fazla 10 kredi düşümü isteği girebilirsiniz, şunuda unutmayın uygulamanızın tüm kullanıcılardan önce çıkmasını istiyorsanız CPC'ye yüksek kredi girmelisiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. bu site ile kazanacağımız aboneler youtube tarafından görülüyor ve ban yiyoruz anladığım kadarıyla. Doğru mu? Ya da izlenme sayısı, video beğeni sayısı gibi şeyleri de youtube takip ediyor. Çoğunluğu organik olmayınca banlıyor. Ya da banlamasa bile para kazanmak için başvurduğumuzda reddediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, doğrudur. Google web üzerindeki bütün hareketleri örümcek dediğimiz yazılımsal robotlarla sürekli izliyor. Sizin ne yaptığınızdan youtube, website ve bloğunuza nasıl ziyaretçi sağladığınıza kadar hepsi hakkında bilgi sahibi. Ve standart dışı ya da google göre etik olmayan bu tür hareketleri cezalandırıyor maalesef...

      Sil